Når livet pludselig ikke giver mening - men alligevel..

En mening med meningsløsheden

Det er nu et par uger siden, jeg skrev et hudløst ærligt indlæg om, hvordan jeg egentlig går og har det lige i øjeblikket. Det var med bævende hjerte, at jeg trykkede “udgiv”, for jeg tænkte, at det måske var en anelse for personligt. Midt i tvivlen stoppede jeg op og blev enig med mig selv om, at det var et vigtigt indlæg at udgive, fordi det måske kan give en form for trøst til nogen, som måtte sidde i samme situation lige nu. Men i bund og grund var det egentlig for at vise, at alt ikke altid er så perfekt, som vi ofte giver udtryk for på de sociale medier. Selvfølgelig ville det ikke være synderligt opløftende, hvis alle kun skrev om deres problemer konstant, men hvorfor viser vi udelukkende den polerede og positive side frem af vores tilværelse?

Da jeg havde skrevet indlægget, blev jeg kontaktet af venner og bekendte, tidligere kolleger og sågar folk jeg slet ikke kendte. De bifaldt min ærlighed, og nogle af dem kunne nikke genkendende til noget af det, jeg havde beskrevet. Jeg oplevede simpelthen sådan en varme – og samtidig en gensidig befrielse. De syntes, at det var befriende, at nogen turde tale højt om den slags, mens jeg selv fandt det befriende, at alle tog så godt imod det.
Og når det så er sagt, så er det faktisk også det indlæg, som har haft flest læsere på min blog nogensinde. På en eller anden måde må det indikere et ønske om mere ærlighed i nutidens sociale medier.

Nå, det var bare lige en lille tanke. Jeg må hellere komme i seng nu – måske for at se det seneste afsnit af Westworld, måske for at sove. Det vil vise sig.

Jeg vender snart tilbage med et indlæg om, hvad jeg har bedrevet tiden med de seneste par uge. Har bl.a. været til et arrangement med Tony Robbins’ åndelige vejleder og flere andre events i selvudviklingens tegn. Vil så gerne finde en dybere mening med tilværelsen igen.
Indtil da vælger jeg at tro på, at der er en mening med meningsløsheden.

En smuk "forårsdag" i Kongens Have forleden

En smuk “forårsdag” i Kongens Have forleden

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når livet pludselig ikke giver mening - men alligevel..