Mit besøg hos overboen - og mit møde med Ben L'Oncle Soul

Jeg er blevet virksomhedsejer!

(wallpapershacker.com)

(wallpapershacker.com)

For en uge siden startede jeg min egen virksomhed. Det er først nu, det er ved at gå op for mig, hvor vildt det egentlig er. De seneste par dage har flere af mine venner sagt “hvor er du sej!” og jeg har bare tænkt “tjohh, alle kan jo starte en virksomhed, så hvor sejt kan det være..”
Men det ER f***ing sejt! Og jeg er mega stolt af mig selv for at være helt ærlig. Jeg har altid gået med en drøm om at blive selvstændig, og det er jeg nu – i hvert fald delvist. For jeg arbejder jo stadig som model. Men det der med, at jeg har fået skabt et fundament for min fremtid på den måde, er simpelthen så vildt at tænke på. Jeg har nemlig på fornemmelsen, at det kan blive virkelig godt.

Min virksomhed hedder Flying Jellyfish Media. Jeg beskæftiger mig primært med videoproduktion, fotografering og rådgivning i optimering af sociale medier for virksomheder. Da jeg skulle finde på et navn, tænkte jeg helt automatisk JDC Media eller noget i den dur, men det lød bare alt for tørt og kedeligt til den kreative mediebranche. Så jeg begyndte at tænke på dyrenavne i stedet og pludselig kom min hjerne frem til ‘jellyfish’. Ordet ligger bare godt i munden, og så har jeg egentlig altid været fascineret af gopler. De er virkelig smukke, men også lidt spøjse, for hvor er hovedet osv.?!
Det der med ‘flying’ var egentlig bare for at fylde noget mere på. Jeg fandt nemlig ud af, at der allerede findes et mediebureau ved navn Jellyfish Media andetsteds i verden. Så jeg rådførte mig med en klog medie-gut fra Los Angeles ved navn Morten Bay, som sagde at jeg burde tænke i navne som ‘Happy Fish’, ‘Jumping Dog’ og så fremdeles, og så poppede ‘Flying Jellyfish’ straks op i mit hoved! Hvilket jo er lidt tosset, for gopler kan som bekendt ikke flyve, men jeg er faktisk ret stor fan af tossethed. Og så synes jeg også, at ‘flying jellyfish’ indikerer, at ligegyldigt hvor skøre og urealistiske dine mål så end måtte virke, så gå efter dem alligevel! Lad være med bare at drømme – sæt dig nogle mål. Gerne de store og skøre af slagsen ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit besøg hos overboen - og mit møde med Ben L'Oncle Soul